079 - 341 63 41 Voorbeelden Offerte aanvragen

Plaatwerk, verspanen en staalconstructies

Maak kennis met MKZ Metaalbewerking

MKZ Metaalbewerking is dé allround metaalbewerker in Zoetermeer (regio Rotterdam/Den Haag). Aan de hand van jouw ontwerp realiseren wij elk product van metaal. Of het nu gaat om los plaatwerk, verspanen of het maken van complete staalconstructies. Het enige dat wij daarvoor nodig hebben, is jouw CAD-tekening.

Klanten in allerlei sectoren

Wij werken veel in opdracht van architecten, voor gemeenten, carrosseriebouwers en  kunstenaars. Onze klanten waarderen onze ongekende kwaliteit in maatvoering en afwerking. Wij hebben naast de productie van grote hoeveelheden ook aandacht voor handwerk en kleine series.

Superspecialisatie

MKZ Metaalbewerking is supergespecialiseerd in het vervaardigen van hydrauliektanks, dieseltanks en onderbouwkisten voor vrachtwagens. Wij maken deze op maat van staal, RVS en aluminium.

Daarom kies je voor MKZ Metaalbewerking

  • Staal, RVS, aluminium, messing, koper en kunststof
  • Meerdere CNC-gestuurde productielijnen
  • Ongekende kwaliteit in maatvoering en afwerking
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Als het met spoed moet, binnen één dag geleverd!

Stel je vraag aan MKZ Metaalbewerking

Aanhef *

Direct contact

Metaal is ons vak. Met ruim 40 jaar ervaring bewerken wij vrijwel ieder metaal zoals jij dat wilt. In grote of kleine oplages, met de grootste precisie en een snelle levering. Waarmee kunnen wij jou helpen?

079 - 341 63 41 Offerte aanvragen

Desinfectie zuilen voor iedere locatie

Scherp geprijsd & supersnel leverbaar

Onze desinfectie zuilen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en te personaliseren met jouw logo, bericht en gewenste RAL-kleur.

Ontdek meer

Wij kunnen alles met metaal
079 - 341 63 41 contact