079 - 341 63 41 Offerte aanvragen

Picknicktafel van verzinkt staal

In opdracht van InfraMarks Bleiswijk

MKZ Metaalbewerking heeft in opdracht van InfraMarks uit Bleiswijk hun ontwerp voor een picknicktafel mogen uitwerken. Het unieke ontwerp is door MKZ Metaalbewerking uitgevoerd in verzinkt staal en vervolgens gepoedercoat zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Door de poedercoating kunnen de picknicktafels in elke gewenste RAL kleur worden geleverd.

Dik tevreden

InfraMarks is zeer enthousiast over het resultaat. Dit heeft geresulteerd in reeds 40 geleverde picknicktafels en nog vele tafels zullen volgen. Overal in Nederland vind je straks de tafels van InfraMark, geproduceerd door MKZ Metaalbewerking in Zoetermeer.

Elk ontwerp is mogelijk

Wil jij ook jouw ontwerp in metaal laten uitvoeren? Neem dan contact op met MKZ Metaalbewerking in Zoetermeer voor een offerte of bel direct 079 – 341 63 41

Offerte aanvragen

Over InfraMarks – Duurzaam innovatief in de openbare ruimte

InfraMarks ontwikkelt en plaatst producten die bijdragen aan een gezonde, slimme, duurzame en innovatieve openbare ruimte. Naast hun passie voor een duurzame opwekking van energie beschikken ze over ervaring en de technische kennis om klanten steeds de beste keuze voor een product aan te bieden. www.inframarks.nl

Stel je vraag aan MKZ Metaalbewerking

Aanhef *

Direct contact

Metaal is ons vak. Met ruim 40 jaar ervaring bewerken wij vrijwel ieder metaal zoals jij dat wilt. In grote of kleine oplages, met de grootste precisie en een snelle levering. Waarmee kunnen wij jou helpen?

079 - 341 63 41 Offerte aanvragen

Wij kunnen alles met metaal
079 - 341 63 41 contact