079 - 341 63 41 Voorbeelden Offerte aanvragen

CNC plasmasnijden

Voor dikker plaatwerk

Voor het snijden van dikkere metalen platen is CNC plasmasnijden uitermate geschikt. Plasmasnijden is net als lasersnijden een smeltsnijtechniek. Bij plasmasnijden wordt plasmagas gebruikt om een snede in het metaal te ‘smelten’. Moeiteloos snijdt de CNC plasmasnijder met hoge snelheden door platen vanaf 12 mm dikte (afhankelijk van de soort metaal).

Ook voor handwerk en kleine series

Wij beschikken over een modern en geavanceerd machinepark, zodat wij in een mum van tijd een grote hoeveelheid platen kunnen snijden. Maar ook voor handwerk en kleine series kun je bij ons terecht. Wij zijn een allround metaalbewerkingsbedrijf: Wij kunnen alles met metaal en draaien onze hand niet om voor plaatwerk, verspanen en staalconstructies!

Offerte aanvragen Maak een afspraak

Stel je vraag aan MKZ Metaalbewerking

Aanhef *

Direct contact

Metaal is ons vak. Met ruim 40 jaar ervaring bewerken wij vrijwel ieder metaal zoals jij dat wilt. In grote of kleine oplages, met de grootste precisie en een snelle levering. Waarmee kunnen wij jou helpen?

079 - 341 63 41 Offerte aanvragen

Desinfectie zuilen voor iedere locatie

Scherp geprijsd & supersnel leverbaar

Onze desinfectie zuilen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en te personaliseren met jouw logo, bericht en gewenste RAL-kleur.

Ontdek meer

Wij kunnen alles met metaal
079 - 341 63 41 contact